Kako da provodite vrijeme sa prijateljima kada ste jako zaposleni?

S pretrpanim poslovnim rasporedom jedva uhvatite slobodan trenutak za sebe, stoga i ne čudi da u slobodno vrijeme jedino što želite je izvaliti se pred TV i ne misliti ni o čemu. Koliko god privlačno ovo zvuči, prijatelji su važne osobe u našim životima i provođenje kvalitetnog vremena s njima jednako će vas veseliti kao i večer provedena na Netflixu! U nastavku donosimo četiri ideje kako provesti divnu večer s prijateljima koju ćete cijeniti.

Veče s prijateljima kod kuće

Svima nam je poznat onaj osjećaj olakšanja kada vam prijatelj otkaže sastanak u zadnji tren. Ako vam izlazak iz kuće ili trošenje novca kojeg nemate nije najprivlačnija ideja, možda radije organizirajte večer s prijateljima kod kuće. Neka svaki od njih donese neku hranu ili piće, te tako sami stvorite savršen provod.

Vježbajte zajedno

Isprobajte neke grupne satove vježbanja na koji se vi i vaš najbolji prijatelj ili prijateljica možete zajedno upisati. Tako ćete redovno (lakše) vježbati i družiti se! Ako ne možete pronaći zajednički termin koji oboma odgovara, uvijek možete skupa otići u šetnju, na film i sl.

Grupni izlazak

Ponekad je teško balansirati između nekoliko različitih skupina prijatelja, ali uvijek ih možete spojiti u jednu! Zabavne aktivnosti, poput kuglanja, učinit će novonastalu situaciju puno manje neugodnom i svi će se imati prilike bolje upoznati na zabavniji način. Plus: nitko se neće osjećati zapostavljenim i izostavljenim.

Ostavite se poruka, mejlova i sl.

Svi se puno previše oslanjamo na telefone kako bi bili u kontaktu s prijateljima i dijelili važne novosti, ali uopće činjenica da za važne stvari o životu vaših prijatelja (ili primjerice njihove rođendane) saznajete preko Facebooka i nije dobar znak. Ako smanjite konstantno dopisivanje i dijeljenje statusa, imat ćete ubrzo želju za podizanjem telefona i organiziranjem susreta.

Izvor: Wall.hr

You must be logged in to post a comment Login