Kafa koju naručujete otkriva kakva ste osoba

Rijetko tko ne voli ujutro popiti šoljicu tople kafe s mlijekom, ili bez zar ne? Jer ona je mnogo više od napitka, ona je ritual, vrijeme da razmislimo što nas čeka u danu, vrijeme za predah. Jeste li znali da vrsta kafe koju pijete je zapravo u direktnoj korelaciji s vašom ličnošću?

Dr. Gary L. Wenk piše u “Psychology Today”: “Kafa čini da se osjećamo dobro, jer se ona može uklopiti u gotovo svaki sistem nagrade koji je naš mozak razvio“. Ima smisla da postoji veza između uma i vrste kafe koju pijemo. Naravno, osoba koja voli naručiti cappuccino biti će sasvim drugačija od nekoga tko naručuje crnu kafu.

Espresso čisti

Ako pijete espresso, vi ste rođeni vođa. Radite vrlo naporno, a također igrate vrlo žestoko. Vaš tip A osobnosti čini vas osobom koja zna kako odraditi posao. Vaša prirodna marljivost inspirativna je drugima, na poslu i u društvenom životu.

Očito, kao osoba koja pije espresso, uživate u okusu kave i volite da su stvari jasne i direktne. Vaša jutarnja doza espressa je ono što vas pokreće i drži na čelu čopora svaki dan!

Dupli espresso čisti

Ako pijete dupli espresso, vi vjerujete u logiku. Izuzetno ste praktična osoba i niste podložni hirevima kao neki svoji prijatelji. Kao i osobe koje piju obični espresso, vi ste vrlo marljiva osoba. Međutim, radite puno bolje sa jasnim, konciznim smjerom od ostalih. Dajete najbolje od sebe na poslu kada vam vaš šef kaže točno što želi.

Pošto volite dvostruku dozu espressa, vama je potreban mali dodatni poticaj kofeina da vas drži tokom dana. Vaš jutarnji napitak pomaže vam da se usredotočite i odradite svoj dan po savršeno logičkom redoslijedu!

Kafa s mlijekom (bilo koje vrste, velika, mala, toplo, hladno…)

Ako pijete kafu s mlijekom, možda imate problema s donošenjem odluka. Opuštene ste prirode i kao rezultat, niste zabrinuti zbog pretjeranog analiziranja svake odluke. U stvari, vaša priroda je takva da dosta razmišljate i preferirate da vaša mašta razmotri sve opcije na ležeran način.

Pošto pijete kafu s mlijekom, vi volite udobnost. Vaša jutarnja kafa s mlijekom samo je jedna od onih malih udobnosti koje čine život uistinu vrijedan življenja!

Cappuccino

Ako pijete cappuccino, vi ste vrlo sofisticirana individua. Vaš osjećaj za stil je vrlo uglađen. Za razliku od nekih svojih prijatelja, niste tip osobe koja voli grube šale. Vi više volite da su stvari malo otmjenije. Također, imate vrlo kreativan um i vaš društvena priroda čini vas vrlo dobrim prijateljem.

Cappuccino je jedno od otmjenijih pića, tako da otkriva koliko ste sofisticirani (ili to želite biti). Vaš jutarnji cappuccino određuje stilsko i kreativno raspoloženje dana, piše Atma.hr.

Izvor: N1

You must be logged in to post a comment Login