Još jedna uspješna godina Karate kluba „Miloš Delić“

Bratunački karate klub „Miloš Delić“ iz Bratunca i ove godine je najtrofejniji sportski kolektiv ove opštine sa osvojenih 400 medalja.

Kako su nam rekli iz kluba, u 2018. godini osvojili su 400 medalja, nastupom na na 27 takmičenja, od čega su bila regionalna i republička takmičenja za mlađe takmičare i republičko za seniore, te državno za seniore gdje je Dejan Vitor, jedini iz Republike Srpske, osvojio medalju i zauzeo drugo mjesto.

Mladi Vitor nastupio je sa Reprezentacijom BiH na Balkanskom prvenstvu u Istanbulu gdje je zauzeo 7. mjesto i na Evropskom prvenstvu za seniore u Novom Sadu, kao jedini reprezentativac iz Republike Srpske u reprezentaciji, a nastupio je i na Premijer ligi za seniore u Austriji.

Dejan Vitor

Dejan Vitor bio je nominova za izbor najboljeg sportiste Republike Srpske među 20 sportista.

Od mlađih takmičara u 2018. najbolji su bili: Stefan Mirković, Miloš Radosavljević, Jovan Mirković, Đorđe Gligorević, Viktor Vujičić, Magdalena Vesić, Ana Marija Vesić, Njegoš Nešković, Milo Obradović, Luka Poletan, Aleksa Poletan, Una Ateljević i Milica Vitor.

Mlađi takmičari uzeli su učešće na Svjetskoj ligi za mlade u Sofiji gdje je nastupilo više od 2.000 takmičara, a gdje su nastupili: Magdalena Vesić, Valentina Kuzman, Anastasija Petrić, Vedrana Perić i Njegoš Nešković.

You must be logged in to post a comment Login