Još jedan muzički festival Nektar OK Fest

Jedan od najstarijih nacionalnih parkova na ovim prostorima Nacionalni park Sutjeska i ove godine početkom jula četvrti put za redom biće domaćin odličnog muzičkog festivala kojeg prate i brojni drugi zanimljivi sadržaji. Riječ je o festivalu Nektar OK Fest, koji će se održati 30. juna/01 – 02. jula.

Festival Nektar OK Fest je muzički događaj, koji svojim ciljem, programom i sadržajima nastoji da vrati “stari sjaj” Nacionalnom parku Sutjeska i postane jedan od najznačajnijih regionalnih festivalskih događaja. OK Fest održava se svake godine, prvog vikenda u julu mjesecu. Osim bogatog muzičkog programa ljubiteljima dobre zabave, avanture, druženja i prirode nudi i brojne druge sadržaje u okviru zabavno – edukativnih zona.

Ljubitelje zabave, avanture, prirode i odlične muzike i ovoga ljeta očekuje odličan provod na Tjentištu gdje će nastupiti najveća imena regionalne muzičke scene.

U neponovljivom prirodnom ambijentu NP Sutjeska publiku očekuju fenomenalni… „Del Arno Band“ – „Josipa Lisac“ – „Disciplin A Kitschme“ – „TBF“ – „Psihomodo Pop“ – „Van Gogh“ – „Let 3“ – „Urban & 4“ – „Dubioza Kolektiv“ – „Straight Jackin“ – „Justin’s Johnson“ – „Kanda, Kodža i Nebojša“ – „E-PLAY“ – „Zoster“ – „Deca loših muzičara“

Ono što ovaj festival izdvaja od drugih, osim jedinstvenog ambijenta, svakako su raznovrsni sadržaji koji posjetiocima boravak na festivalu čine nezaboravnim. I ove godine organizatori će se potruditi da publika osim u bogatom muzičkom programu uživa i u ostalim interesantnim aktivnostima, kao što su: raftingu najdubljim evropskim kanjonom rijeke Tare, planinarske šetnje u podnožju Maglića, posjeta najljepšim vidikovcima prašume Perućice i NP Sutjeska, te projekcije evropskih i svjetskih filmskih ostvarenja, koje se realizuju na OK cinema stage-u.

Za sve one koji ne žele da propuste šarenilo sadržaja koje ih očekuje na ovogodišnjem OK Festu u ponudi je boravak u festivalskom OK kampu, s sve potrebne informacije nalaze se na zvaničnoj stranici festivala www.okfest.net

Ne propusti odličan provod koji te i ovoga ljeta čeka u NP Sutjeska, osjeti magiju prirode i jedinstveni spoj avanture i  zabave… #budiOK dođi na Tjentište.

You must be logged in to post a comment Login