Jednom znaku se smiješi luđačka sreća

Do kraja godine nam još nije ostalo puno, ali to ne znači da preostalo vrijeme itekako možemo dobro iskoristiti, a to će posebno za rukom poći jednom horoskopskom znaku.

Jedan od najpoznatijih ruskih astrologa Pavel Globa nedavno je otkrio da se luđačka sreća do kraja 2023. godine smiješi Djevicama.

Njima bi zvijezde trebale biti posebno naklonjene što znači da će predstavnike ovog znaka pratiti sretne okolnosti te da će oni uživati u velikim i malim pobjedama u narednih 15-ak dana.

Globa otkriva da će se za Djevice otvoriti novi putevi prihoda – doći će im neočekivani priliv novca od izvora na koji nisu ni pomišljali.

Pozitivne promjene možda će biti povezane s isplatom bonusa ili pozivom za učestvovanje u profitabilnom projektu koji će im donijeti ne samo finansijsku dobit, već i dragocjene kontakte koji će vam dobro doći u budućnosti, ali i jedinstveno profesionalno iskustvo.

Najbolje će ići onima čiji se posao odnosi na kreativnost, ali i predstavnicima drugih profesija sve će ići od ruke.

Djevicama zvijezde neće donijeti sreću samo na polju posla i finansija već će im u svim poljima polaziti za rukom sve što su naumili pa je vrijeme da se bace u akciju i na ljubavnom planu, bez obzira na to jesu li sami ili s partnerom.

Globa dodaje i da je glavno pravilo ne plašiti se promjena – one će doprinijeti boljitku u životu, piše Žena.

You must be logged in to post a comment Login