Raspisan poziv za nagrade Opštine Srebrenica

Raspisan je konkurs povodom Dana opštine Srebrenica, 11. mart, za priznanja i nagrade.

Komisija za nagrade i priznanja Skupštine opštine Srebrenica poziva sve zainteresovane građane, preduzeća, ustanove, pravna lica, političke partije, nevladine organizacije, sportske klubove i druga pravna i fizička lica da dostave pismene prijedloge kandidata za dodjelu nagrada i priznanja opštine Srebrenica povodom 11. marta – Dana opštine Srebrenica.

Pisani prijedlog kandidata za dodjelu nagrada i prizanja opštine Srebrenica obavezno mora sadržavati kratku biografiju lica ili pravnog subjekta koji se predlaže za priznanja, za koju vrstu priznanja ili nagrada se predlaže, obrazloženje prijedloga, te podatke o predlagaču, navodi se u pozivu.

I ove godine biće dodjeljene plakete sa zlatnim, srebrenim i bronzanim grbom opštine, kao i zahvalnice, a za ova priznanja nisu predviđena i novčana sredstva.

Novčane nagrade dodjeljuju se za najboljeg sportistu/kinju opštine, doprinos razvoja sporta, kulture i obrazovanja, za doprinos u razvoju privrede, poljoprivrede i eko-zaštite, učenike generacije osnovnih i srednje škole, te jubilarne nagrade za rad u Opštinskoj upravi Srebrenica.

Prijedlog kandidata za dodjelu priznanja i nagrada opštine Srebrenica dostavlja se u pismenoj formi na adresu Opština Srebrenica, sa naznakom “Za Komisiju za nagrade i priznanja”.

Javni poziv otvoren je do 18. februara.            

Prijedlozi kandidata za dodjelu nagrada i priznanja neće se razmatrati od strane Komisije za nagrade i priznanja ukoliko su u prethodne tri godine dobili neko priznanje iz iste oblasti, stoji u pozivu.

Detalje poziva na OVOM LINKU.

You must be logged in to post a comment Login