Poziv za podršku sporta, udruženja u Srebrenici

Opština Srebrenica raspisala je Javni poziv o finansiranju/sufinansiranju sportskih klubova, udruženja građana i ostalih nevladinih organizacija sa područja ove opštine u 2020. godini.

Sredstva po ovom pozivu dodjeljuju se sportskim klubovima, udruženjima građana i ostalih nevladinih organizacija sa područja opštine Srebrenica u cilju finansiranja/sufinansiranja troškova aktivnosti za redovnu djelatnost i sportska takmičenja, projekata u 2020. godini, iz budžeta Opštine Srebrenica za ovu godinu.

Ukupan iznos sredstava namijenjenih za finansiranje po javnom pozivu iznosi 155.000 KM i uvećan je za oko 30.000 KM, dok je prošle godine budžet bio 126.900 KM.

Aplikacioni obrasci sa dokumentacijom se predaju u zatvorenoj koverti u Šalter sali opštine Srebrenica sa naznačenom adresom: Opština Srebrenica ul. Srebreničkog odreda bb Srebrenica 75430, sa naznakom “Komisija za finansiranje/sufinansiranje sportskih klubova, udruženja građana i ostalih nevladinih organizacija sa područja opštine Srebrenica u 2019. godini – NE OTVARAJ” ili putem pošte.

Poziv je otvoren do 25. februara.

Više informacija na OVOM LINKU.

You must be logged in to post a comment Login