Javna rasprava o komunalnom redu opštine Srebrenica

Opština Srebrenica će sljedeće sedmice organizovati javne rasprave o komunalnom redu. Javne rasprave biće održane u mjesnim zajednicama Srebrenica, Gostilj, Sućeska i Skelani s ciljem izrade što kvalitetnije Odluke o komunalnom redu po kojoj će u narednom periodu i postupati nadležne opštinske službe.

“Ove javne rasprave biće organizovane shodno zaključku na devetoj redovnoj sjednici SO Srebrenica o potrebi izrade Odluke o komunalnom redu,” najavila je Hanisa Jahić v.d. načelnika Odjeljenja za urbanizam i stambeno-komunalne poslove u opštini Srebrenica.

Javna rasprava za mjesne zajednice Srebrenica i Gostilj biće održana u ponedjeljak 3. februara sa početkom u 14:30h u maloj sali Doma kulture. U utorak 4. februara biće održana javna raprava u prostorijama mjesne zajednice Potočari, a u srijedu 5. febaruara planirana je javna rasprava u prostorijama mjesne zajednice Skelani.

Načelnica Odjeljenja za urbanizam Hanisa Jahić pozvala je građane da u što većem broju prisustvuju ovim raspavama i daju svoje prijedloge o riješavanju pitanja komunalnog reda u svojim mjesnim zajednicama. Ona je najavila da će, ukoliko bude interesa i potrebe, javne rasprave biti održane u još nekoliko mjesnih zajednica.

Prijatelji Srebrenice

You must be logged in to post a comment Login