Iz ugla jedne žene: Ako si odlučio otići ne vraćaj se po drugu priliku – Onaj ko vara je ne zaslužuje

Ako si već imao sreće da nađeš ženu koja te voli i cijeni, budi dovoljno pametan da je zadržiš i čuvaš. Ne iskorištavaj njenu dobrotu jer ako jednom pređeš granicu, zapamti da ćeš je izgubiti zauvijek.

Možda do sada nisi upoznao ženu poput nje, ali to ti ne daje za pravo da se prema njoj ponašaš isto kao što si se ponašao prema svim drugim ženama prije nje. Ona ima veliko srce i kad voli ona svoju ljubav daje bez suzdržavanje.

Ona se uvijek trudi da u svakome vidi dobro i uvijek se nada da će biti bolje čak i kada sve krene nizbrdo. Ona je borac i ne plaši se da se bori za ono u šta vjeruje. Uvijek se trudi da ljude oko sebe učini srećnima, pa često žrtvuje svoju sreću zarad drugih.

Ona se uvijek trudi da razumije i da se stavi na tuđe mjesto. Lako oprašta, ali takođe zna kad je dosta. Ona će vam oprostiti greške, ali će isto tako lako odustati od vas kada vidi da više nema razloga da se bori. Ona voli svim srcem, ali neće trpjeti nekoga ko se prema njoj ponaša sa nepoštovanjem i ko ne vidi njenu vrijednost.

Ona će se boriti za vašu ljubav, ali će isto očekivati od vas. Ako joj jednom okrenete leđa i ona će ih okrenuti zauvijek. Samo zato što je dobra ne daje vam za pravo da je uzimate zdravo za gotovo i da se prema njoj ponašaš loše.

Ne možete je samo iskoristiti i ostaviti jer mislite da ste naši bolju. Još važnije, ne možete se vratiti i tražiti joj drugu šansu ako ste jednom izigrali njeno povjerenje i povrijedili je. Bez obzira koliko je dobra, zapamti da ona nije glupa da te uzme nazad i da ti dozvoli da je još jednom povrijediš. Ona nije naivna i nikada neće dozvoliti da sebi da ponovo pusti u svoj život nekoga k joj je slomio srce.

Ako jednom odeš, nemoj se vraćati i ne traži drugu šansu jer je ne zaslužuješ. Ako vidiš koliko ona vrijedi samo kada je nemaš onda si glup i slijep. Ona nije žena koja daje druge šanse već žena kojoj treba muškarac koji će je voljeti i cijeniti onako kako zaslužuje, piše Info Pult.

You must be logged in to post a comment Login