Ispred marketa djeca će prodavati kolače za Tijanu

Iz Kuće dobrih tonova saopšteno je da će danas od 13.00 do 15.00 časova u centru grada, ispred marketa biti postavljen štand na kojem će djeca prodavati kolače za prikupljanje novca za liječenje Tijane Radović iz Bratunca.

Djeca su juče pripremala krofnice i mafine koje će danas da izlože i prodaju, a sav novac ide za pomoć Tijani.

“Vrijedne ruke mališana pravile su mafine i krofinice sa željom da pomognu Tijani i uključe se u veliku akciju prikupljanja novca za liječenje ove mlade djevojke. Ovu akciju pokrećemo na inicijativu djece koja pohađaju programe Kuće dobrih tonova gdje, pored muzičkih i edukativnih radionica, stiču životne vještine i postaju odgovorni prema sebi i drugima”, saopšteno je iz Kuće dobrih tonova.

Pored Bratunca i Srebrenice, ogromnu solidarnost su pokazali ljudi iz drugih gradova i opština, a sve kako bi se prikupio neophodni novac za liječenje.

Tijani Radović iz Bratunca, koja boluje od akutne limfoblastne leukemije, potrebna je naša pomoć.

U februaru 2019. godine Tijana je saznala da boluje od ove opake bolesti i od tada počinje njena borba. Nakon duge borbe koja je trajala 12 mjeseci, u nadi da su teški dani iza nje, Tijanina želja da život nastavi gdje je stala prije bolesti nije se ispunila.

Početkom februara ove godine postavljena joj je dijagnoza recidiva bolesti, i ponovo započinje liječenje.

Tijanina šansa za izlječenje je transplatacija matičnim ćelijama koju je neophodno obaviti na jednoj klinici u Bolonji.

Porodica do sada nije imala potrebu za skupljanjem sredstava, a za dalji nastavak liječenja potrebno je obezbijediti 160.000 evra.

Pomozimo Tijani da dobije šansu za život.

Sredstva možete uplatiti na sljedeće račune: 5514502573910858

IBAN: BA395514502873911197

Pomoći možete i na OVOM LINKU.

You must be logged in to post a comment Login