Horoskopski znakovi koji imaju najveće šanse za razvod

Koliko god par bio sretan na dan svog vjenčanja, ne traje svaki brak. Čitajte dalje kako biste od astrologa saznali koji će se horoskopski znakovi najvjerojatnije razvesti.

Lav

Lavovi jako cijene odanost, a to uključuje i brak. Zbog toga očekuju da njihov partner pokaže istu razinu predanosti kao i oni.

Kada se Lav osjeća kao da je središte vašeg svijeta, sve je sunce i ruže. Međutim, “Od partnera traže vjernost”, objašnjava astrologinja Tara Benet. “Varanje je pravi problem za ove Lavove.” Stoga će pokrenuti razvod ako osjete da postoji bilo kakvo nevjerno ponašanje.

Škorpija

Škorpije su poznate po tome što su oprezni. Čak i ako su u predanom braku, i dalje će vjerojatno skrivati ​​stvari od svog partnera kako bi zaštitili sebe.

Benet napominje da su ovi vodeni znakovi takođe prirodno sumnjičavi i da bi trebali biti uključeni u svaki aspekt života svojih supružnika – čak i ako sami čuvaju tajne. “Oni zahtijevaju odanost i lako ih zaslijepi ljubomora”, kaže ona, što može rezultirati razvodom ako se s njom ne razgovara na pravi način.

Ovan

Ovnovi su spremni učiniti sve što je potrebno kako bi se osjećali kao da pobjeđuju u životu. Ako to znači podnijeti zahtjev za razvod kad ne osjećaju da supružnik zadovoljava njihove potrebe, neka bude tako.

Ovi vatreni znakovi toliko očajnički traže neovisnost da im često nedostaje strpljenja potrebnog za uspješan brak. “Iako su strastveni, njihova ih impulzivnost može navesti na ishitrene odluke o prekidu veze”, kaže astrologinja.

Vodolija

Nekonvencionalni životni stil Vodolije nije uvijek dobro prilagođen tradicionalnom braku i monogamiji. Benet ih opisuje kao žestoko neovisne ljude koji se odbijaju odreći čak i mrvice svoje slobode: “Potrebno je puno davanja i uzimanja da bi brak uspio, ali Vodolija jednostavno neće pristati na kompromis.”

Ovi zračni znakovi preferiraju veze bez obaveza i neće imati problema s raskidom ako se osjećaju gušeći.

Blizanci

Blizanci su vrlo radoznali i društveni ljudi. “Mogu se boriti u brakovima u kojima nedostaje komunikacije i intelektualne stimulacije”, objašnjava ona. “Oni cijene jake mentalne veze i mogu postati nemirni u odnosima koji se ne razvijaju ili rastu.”

“Njihova dvostruka priroda ponekad ih može učiniti nepredvidljivima, što potencijalno može dovesti do problema s dugoročnim obvezama”, dodaje ona. Ako ovom zračnom znaku ne začinite život, neće oklijevati pronaći nešto bolje.

Strijelac

Zbog straha od obvezivanja i slobodoumne energije, Strijelci su horoskopski znak koji će se najvjerojatnije razvesti.

Oni žive za sljedeću veliku stvar i ne mogu zamisliti da zauvijek budu s jednom osobom. “Strijelci cijene nezavisnost i avanturu, a ako se osjećaju vezano ili neispunjeno u vezi, mogu potražiti izlaz”, kaže Rodrigez, prenosi Glas Srpske.

You must be logged in to post a comment Login