Horoskopski znaci kojima nikad ništa nije po volji: Njima je najteže udovoljiti

Svi imamo nekog prijatelja ili člana porodice kome prosto nikada nije sve po volji. Bilo da je u pitanju vreme, čekanje u redu da se plate računi, biranje namirnica u prodavnici ili izbor garderobe za najobičniji izlazak na kafu, ova osoba će oko svega napraviti problem i nikada joj neće biti po volji. Kod ovog tipa ljudi je uvek sladoled preterano sladak, ručak u restoranu nedovoljno začinjen, na letovanju pored mora je previše sparno, dok baš iznad njihovog kreveta prejako bije klima ili duva promaja.

Ma koliko takva osoba može da nas poremeti u svakodnevnom rasporedu, tešimo se neprestano činjenicom da je ta osoba teška sama po sebi i prezahtevna, ali je zato odličan i verni prijatelj. Možda bismo ubuduće mogli takvo njeno ponašanje da pripišemo i zvezdama. Mnoge osobine su na ovaj ili onaj način povezane sa znakovima Zodijaka.

Koji su to horoskopski znaci koji se najviše žale na sve i svašta?

Ovan: Eskresivno brane nepravdu

Ovo je jedan vatreni znak kojim vlada Mars, a pojedini Ovnovi su poznati po svojoj smelosti i strasti. Kada im nešto ne štima, oni nisu od onih koji se grizu za jezik. Znak Ovna ima tendenciju da se žali, ne na molećivi način, već sa vatrenom ekspresivnošću koja zahteva pažnju. Oni su žestoko odlučni i neće oklevati da izraze svoju zabrinutost, posebno kada osećaju da je nešto nepravedno učinjeno, a na njihovu štetu.

Rak: Brinu za dobrobit drugih

Rak je vodeni znak koji se često povezuje sa dubokim emocijama i osetljivošću. Rakovi imaju tendenciju da se žale, ne zato što su negativni, već zbog svoje nežne prirode. Oni imaju prirodnu sklonost da brinu o drugima, a kada vide da se oni koje vole suočavaju sa poteškoćama, skloni su da izraze i svoju zabrinutost. To je njihov način da pokažu da im je duboko stalo.

Vaga: Traži harmoniju pa izražava nezadovoljstvo

Ovo je znak koji teži ravnoteži i harmoniji, možda ćete se iznenaditi kada čujete da se Vage takođe najčešće žale. To nije zato što žele da naruše mir, već zato što imaju oštro oko za pravdu i pravičnost. Kada stvari krenu naopako, neće oklevati da iznesu svoje nezadovoljstvo. Na kraju krajeva, njihova težnja za ravnotežom proteže se i na njihovu okolinu.

Škorpija: Žele da dopru u srž problema

Škorpija je zagonetni vodeni znak kojim vlada Pluton. Znakovi Škorpije imaju tendenciju da se žale i to čine sa intenzivnim duhom. NJihova strast i intenzitet prelivaju se i na njihove pritužbe. Ako ih nešto dodirne na pogrešan način, neće jednostavno gunđati, već će zaroniti duboko u srž problema i neće se zaustaviti dok se to ne reši. NJihove žalbe su često odraz njihove želje za transformacijom i napretkom.

Ribe: Idealizam podstiče žalbe

Ovim vodenim znakom vlada Neptun, dajući snažan osećaj empatije i mašte. Ribe imaju tendenciju da se žale, vođeni svojom idealističkom prirodom. Oni žude za svetom koji je savršen, a kada stvarnost ne ispuni njihove snove, ne plaše se da izraze svoje razočarenje, javljaju Novosti.

You must be logged in to post a comment Login