(FOTO) Zadnji Popis promovisao album

Momci iz srebreničkog benda Zadnji Popis sinoć su promovisali svoj prvi album pod nazivom “Demode” u rock caffe “Malboro”. Okupljeni posjetioci bili su prijatelji iz Srebrenice i Bratunca ali i ljudi koji prate rad ovog benda. Atmosfera je bila prijateljska, šaljiva i topla.

Prema recenziji web sajta Terapija.net iz Hrvatske,  Zadnji Popis je od ukpuno 10 poena dobio 8 za svoj prvenac “Demode”. Prema riječima urednika, bend je prepoznat na ovaj način:

“… te da nisu iz Srebrenice, vjerojatno slušatelja ne bi nešto posebno impresionirali. Međutim, kada znamo sve ono što znamo o tome gradu, slika postaje posve drugačija. Oni ne govore o onome o čemu svaki medij trabunja, često hipotetski i bezveze, već o svome životu u tome gradu pitajući se da li će ikad biti bolje u njemu i da li će konačno zasjat sunce. Prikazuju ga iz turobnog aspekta očajne sredine bez perspektive, olovno teškog mučeništva prohujalog režima, s bremenom morbidnosti gdje se svaka emocija stavlja na vagu, pa čak i kad je ona ljubavna u pitanju. Ne kukaju nad svojom gorkom sudbinom mada ne vide nikakva rješenja, samo daju komentare i fleksibilno se, primijetno angažirano i posve osviješteno upuštaju u punkerski, ali vrlo blagi kriticizam s izglednom željom ka tipičnom stilskom izrazu punka.”

Cijelu recenziju možete pričitati na ovom linku.

Više informacija o Zadnjem Popisu na ovom linku.

Puno sreće i uspjeha u daljem radu želimo Vam i mi, Interaktivni info portal eSrebrenica.ba

You must be logged in to post a comment Login