(FOTO) Treći dan pozorišnog festivala “Cultural Pump Up”

Od 14:00 sati održana je Teatar radionica sa Irfanom Mensurom. Irfan je istakao da je to kratak period da bi se nešto uradilo više i da bi volio ponovo da se vrati i da radi sa mladim iz Srebrenice.

Od 17:00 časova održana je Kafa sa Irfanom Mensurom na kojoj su članovi Video žurnla uradili inervju sa poznatim glumcem a malobrojni građani imali su mnogo pitanja za Irfana.

Glumac je pričao o svom životu, kako je upisao Akademiju dramskih umjetnosti, jer kako kaže, privuklo ga je to što nije bilo predmeta matematika i fizika. Pričao je i o svojim prvim filmovima i anegdote sa svojim kolegama sa kojim voli ili mora da radi ali i o mnogo tome.

Od 19:00 sati održano je Takmičenje u skečevima i monolozima gdje su nastupili Emilija Tomić i Ognjen Stevanović u komadu koji su sami napisali, Anđela Lazarević, Milada Pavlović i Nikolina Gagić. Članovi žirija bili su: Irfan Mensur, Filip Jokanović i Anđelija Radić. Prema ocjeni žiriji najbolji monolog i prvo mjesto osvojila je Nikolina Gagić. Svi učesnici dobiće zahvalnice a prvo mjesto 50,00 KM.

You must be logged in to post a comment Login