(FOTO) Otvorena “Moja apoteka” u Srebrenici

Bilo smo na licu mjesta, “Moja apoteka” otvorena i u Srebrenici.

Na idealnoj lokaciji u Domu zdravlja Srebrenica Zdravstvena ustanova “Moja apoteka” otvorila je prvu apoteku otvorenog tipa-samoposlugu na 50 m2 prodajnog prostora.

“Otvorili smo apoteku i u Srebrenici kao jednu od naših poslovnih jedinica jer smo najveći lanac apoteka u Republici Srpskoj sa preko 30 objekata. Apoteka u Srebrenici će svojim pacijantima nuditi najširi asortiman lijekova koji se izdaju na recept, medicinskih sredstava, ljekovitih sredstava, dječije opreme i kozmetike, medicinske kozmentike, zdrave hrane i bezglutenskog programa. Imamo i usluge besplatnog mjerenja šećera i pritiska, mjerenje holesterola i triglicerida,” rekla nam je kordinatorka rada apoteka u Zdravstvenim ustanovama “Moja apoteka”, magistar farmacije Vesna Todić.

Takođe, “Moja apoteka” kupcima nudi i potrošačke Easy kartice koje omogućuju bodove i popuste.

„Moja apoteka“ prema istraživanjima Švajcarske nezavisne organizacije ICERTIAS, koja sprovodi istraživanja zadovoljstva potrošača u segmentu, odnos cijene i kvaliteta, osvojila prvo mjesto i dobila nagradu Best Buy Award za tržište Bosne i Hercegovine u kategoriji najbolji lanac apoteka.

Ono što karakteriše “Moju apoteku” jeste stručnost, asortiman, ljubaznost. Uvjerite se sami.

You must be logged in to post a comment Login