Karate klub “Želja Ipon” u Sloveniji osvojio 12 medalja

Jedan od najmlađih sportskih klubova u našem gradu, karate klub “Želja Ipon”, na Balkanskom prvenstvu u karateu u Mariboru, Sloveniji održanom 5. aprila i 6. aprila osvojio je 12 medalja. Na takmičenju učešće su uzeli klubovi iz BiH, Srbije, Crne Gore, Slovenije a sama organizacija takmičenja bila je na veoma visokom nivou.

Nagrade su osvojili, u katama pojedinačno: Đorđe Davidović (prvo mjesto), Mihajilo Jovičić (treće mjesto),  dok su Slađan Radić  i Tijana Marković osvojili  šesto mjesto. U borbama pojedinačno medalje su osvojili: Đorđe Davidović (prvo mjesto), Mihajilo Jovičić (prvo mjesto), Kristina Milošević (prvo mjesto), Anđela Gligić (drugo mjesto), Luka Tanasijević (drugo mjesto) i Aleksandar Jovanić  (prvo mjesto). U borbama ekipno medalje su osvojili Kristina Milošević (prvo mjesto i drugo mjesto), Anđela Gligić (drugo mjesto), Luka Tanasijević (prvo mjesto) i Aleksandar Jovanić (prvo mjesto).

“Ja sam prezadovoljna razultatom našeg kluba, kako svojim uspjehom tako i uspjehom ostalih takmičara KK “Želja Ipon”. Nadam se da ćemo i u daljim takmičenjima nastaviti ovakvim ritmom jer nas sad očekuje izuzetno jako takmičenje, Prvenstvo Srbije”, rekla nam je trener i osnivač KK “Želja Ipon” Srebrenica, Kristina Milošević.

Ovo je još jedan primjer da karate klub “Želja Ipon” u našem gradu opravdava postojanje kao i naporan rad koji članovi ovog kluba ulažu.

Čestitamo karate klubu “Želja Ipon” iz Srebrenice!

You must be logged in to post a comment Login