FK “Lokomotiva” – Nezadovoljna suđenjem u prvom meču

Nakon prvog meča, FK “Lokomotiva” iz Brčkog, iako je ostvarila pobjedu u gostima, nije bila zadovoljna arbitrom ovog meča Slavoljubom Gogićem. Pogledajte detaljno Saopštenje FK “Lokomotive” iz Brčkog.

Saopštenje za javnost

Ogorčeni smo tendencioznim suđenjem glavnog sudije Slavoljuba Gogića iz Istočnog Sarajeva, koji je svojim odlukama po svaku cijenu želio da porazi našu ekipu.

Gogić je na toj utakmici pokazao šta znači pristrasno suđenje, isključivši našeg igrača već u 30. minutu, dajući žute kartone našim igračima, koji su već ranije imali dva kartona, sa jasnom željom da naša ekipa bude oslabljena u revanšu, a što je još jedna potvrda da je unaprijed bio pripremljen.

O sudiji Slavoljubu Gogiću i njegovim moralnim kvalitetima suvišno je govoriti, jer takav ne zaslužuje da nosi grb FSRS, jer je bruka i sramota za suđenje u RS. Na žalost, ovakvo suđenje nas vraća unazad i teško možemo krenuti putem napretka, dokle god nam sude sudije, koji su zalutali i promašili sport.

Tražimo od organa FSRS da pregledaju snimak sa navedene utakmice i uvjere se u naše navode i otvoreno ih pitamo zašto su se pojedinci iz sudijske branše “nameračili” na naš klub, jer ovo nije prvi put da se svjesno radi protiv nas u ovoj sezoni.

I na kraju, moramo pohvaliti domaćina utakmice, fudbalere i rukovodstvo Gubera, koji su nas sjajno ugostili i pokazali da i u ovim teškim vremenima, treba graditi sportske odnose. Nastojaćemo im uzvratiti gostoprimstvo na revanšu u Brčkom.

Upravni odbor
FK “Lokomotiva” Brčko

You must be logged in to post a comment Login