FK “Guber” u baražu protiv FK “Lokomotiva” iz Brčkog

FK “Guber” je na tri kola prije završetka sezone obezbijedio plasman u baraž takmičenja, ulazak u Drugu ligu Republike Srpske. Ujedno, naša ekipa je na pragu najvećeg uspjeha u proteklih dvadeset godina.

“Ekipa je solidno pripremljena i zaslužili smo da igramo taj baraž, zaslužili smo da igramo u Drugoj ligi. Bilo je predviđeno da se igra baraža sa drugoplasiranom ekipom romanijske regije, našeg ranga, međutim te ekipe su odustale od borbe za Drugu ligu tako da smo lako prošli prvi krug takmičenja,” rekao je Suljo Čakanović, predsjednik FK “Guber” Srebrenica.

Naša ekipa sastaće se 15. i 18. juna protiv FK “Lokomotive” iz Brčkog. Prva utakmica odigraće se u Srebrenici. Predstavnici “Gubera” bili su na izvlačenju ekipa za baraža koje je prije nekoliko dana održano u Banjaluci.

“U našim razgovorima sa ekipama koje su igrali u istoj ligi sa “Lokomotivom”, većina tih ekipa respektuju naš tim i daju nam dobre šanse da ih pobjedimo. Oni su došli u situaciju da mogu da ispadnu iz Druge lige, tako da je naša prednost jer smo u psihički i fizički spremni i da ćemo ih savladati a time i zasluženo ući u viši rang takmičenja,” istakao je Čakanović.

You must be logged in to post a comment Login