Solidarnost na djelu saigrača FK”Guber”

U jučerašnjim poplavama u bratunačkom naselju Podgradac bez doma, porodične kuće ostao je Stojan Milinković, otac četvoro djece i golman  FK “Guber” iz Srebrenice.

Igrači srebreničkog fudbalskog tima pokrenuli su akciju na društvenoj mreži kako bi se Stojanu pomoglo i pozvali saigrače i upravu kluba “Guber” da sve zarađene nadoknade i plate igrači poklone saigraču tako što bi se odrekli zarada u korist saigrača Stojana.

“Kad nam isplate potraživanja u FK “Guber”, što nam duguju, odrećemo se tih isplata i pokloniti ih Stojanu jer njemu je to najpotrebnije,” rekao nam je Aleksandar Milovanović golman FK “Guber” Srebrenica.

Dijaspora u Beču započela je akciju prikupljanje sredstava za ljude ugrožene u poplavama, rekla nam je Fahra Salihović, članica Udruženjae “Srebrenica-Wien” a na društvenim mrežama bh dijaspora pokrenula je akcije prikupljanja sredstava za ugorežene u našoj zemlji.

Vlada RS je takođe pokrenula akciju.

KM – ŽIRO RAČUN:

Novčana pomoć za poplavljena područja i stanovništvo u KM može se uplatiti na Račun posebnih namjena za pomoć poplavljenim područjima, broj 562 099 80946823 10 otvoren kod NLB Razvojna banka a.d. Banja Luka.

DEVIZNI ŽIRO RAČUN:

Ministarstvo finansija: Jedinstveni devizni račun trezora
Adresa: Trg Republike Srpske 1 BA-78000 Banja Luka

SWIFT: BLBABA22
Broj računa: BA39 5517 9048 0118 3851
Svrha doznake: Pomoć poplavljenim područjima

You must be logged in to post a comment Login