FK „Guber“ nastavlja proljetni dio sezone

Piše: Bekir Halilović

Na gradskom stadionu Vidikovac u subotu 05. marta sa početkom u 14.00 časova snage će odmjeriti FK „Guber“ Srebrenica i FK „Jedinstvo“ iz Roćevića.

Ovom utakmicom ujedno počinje i drugi dio sezone u kojem će FK „Guber“ braniti prvu poziciju na tabeli sa koje bi se plasirao iz Istočne regionalne lige u Drugu ligu Republike Srpske.

“Trenutno imamo povređenih i nahlađenih igrača ali smatram da će većina biti spremna za nastavak sezone. Pripremne utakimce pokazale su se dosta dobro, zabilježili smo pobjede i poraze ali i testirali nova pojačanja”, rekao je Drago Radović, trener FK “Guber” Srebrenica. On je rekao da je cilj uprave i kluba prelazak u viši rang takmičenja.

Nakon 13 odigranih utakmica ekipa FK „Gubera“ ostvarila je 8 pobjeda, 4 nerješena rezultata i jedan poraz i trenutno ima 28 bodova. Na drugom mjestu na tabeli našla se ekipa FK „Podrinja“ iz Tršića sa 27 bodova, dok je treća ekipa iz Milića sa 26 osvojena boda. Ekipa iz Roćevića nalazi se na petom mjestu sa 20 bodova.

U sezonskoj pauzi FK „Guber“ su napustili Miljan Milinković, Edin Dudo i Musa Mujić, dok su u sastav srebreničkog fudbalskog kluba došli Siniša Jevtić, Srećko Lukić, Dalibor Stanojević i Predrag Petrović.

U subotu očekujemo pobjedu naših momaka, a u ovoj sezoni i plasman u viši rang, odnosno u Drugu ligu Republike Srpske.

You must be logged in to post a comment Login