FK “Bratstvo” sezonu završio na 4. mjestu na tabeli

Sezona u Regionalnoj ligi RS – grupa Istok završena je, a igrači FK “Bratstvo” zauzeli su visoko 4. mjesto sa 36 bodova.

Kako su nam rekli, zadovoljni su urađenim.

“Ja kao trener, takođe i uprava, na čelu sa predsjednikom kluba Željkom Lazićem, prezadovoljni smo urađenim u ovoj sezoni, a pogotovo u drugom dijelu, gdje smo osvojili 23 boda od ukupno 36. To sve dobija na težini kad se uzme u obzir da su nas na polusezoni napustila četiri igrača prvotimca, a jedan se povrijedio u prvom kolu“, rezimirao je sezonu trener FK “Bratstvo“ Miljan Mičić.

On je dodao da su, tako oslabljeni, bili primorani da iskoriste igrače iz sopstvenog pogona, ali da se tim korakom uopšte nisu pokajali, jer su momci u drugarskoj atmosferi i predanom radu bili apsolutni hit druge polusezone.

U FK “Bratstvo“ imaju velike planove za sljedeću sezonu, a akcenat je na igračima iz kluba i pojačanju.

“Plan za narednu godinu je prije svega zadržavanje cijelog igračkog kadra i dovođenje bar tri kvalitetna pojačanja. Pošto će naši dječaci biti za godinu iskusniji. potajno se nadamo plasmanu u sam vrh tabele“, rekao je Mičić.

Ovo je bila jedna od boljih sezona za FK “Bratstvo“, popravili su svoju igru, a činjenica da sa trećeplasiranim FK “Lokanj“ imaju isti broj bodova, to pokazuje.

You must be logged in to post a comment Login