Šta je eSrebrenica ?

esrebrenicaŠta je eSrebrenica?

eSrebrenica.ba jedan je od najčitanijih news portala u regiji istočne BiH i pokriva vijesti iz opštine Srebrenica iz domena kulture, sporta, turizma, ekonomije, mladih i zabave.

Portal je osmišljen tako da na jednom mjestu objedini sve informacije o Srebrenici uz pomoć lokalnih institucija, organizacija, pojedinaca i svih zaljubljenika u Srebrenicu koji će biti u prilici da i sami doprinose stvaranju  priča i sadržaja koji bi predstavili i promovisali Srebrenicu i njene potencijale.

Osim pozitivne promocije Srebrenice, cilj projekta eSrebrenica.ba je da pruži neutralan prostor za mlade ljude, komunikaciju i kreativne inicijative za poboljšanje odnosa između zajednica, podsticanje ekonomskog razvoja i mogućnosti za zapošljavanje, edukaciju i informisanje.

Uz sadržaje koji se tiču istorije, turizma, obrazovanja i kulture, dešavanja, podstičemo vas da date svoj doprinos u vidu članaka, fotografija, video zapisa, nekih vaših autentičnih priča ili drugih sadržaja kojima biste doprinjeli kvaliteti portala na opšte zadovoljstvo svih njegovih korisnika.