eSrebrenica.ba najčitaniji portal Istočne BiH

Tokom 2014. godine Interaktivni info portal eSrebrenica.ba postao je jedan od najčitanijih portala na istoku Republike Srpske, Bosne i Hercegovine.

Objavili smo na stotine zanimljivih tekstova o dešavanjima u Srebrenici koje imaju za cilj da predstave kulturnu, sportsku, omladinsku, turističku i informativnu sliku Srebrenice.

Naš rad i želja da Srebrenicu predstvimo na jedan drugačiji način javnosti svakim danom postaje opravdan i prepoznatljiv u zajednici ali i šire, posebno u dijaspori.

Moramo istaći da smo sve svoje resurse usmjerili i na društveno korisne aktivnosti, posebno u periodu majskih poplava koje su zatekle našu zemlju i Srebrenicu. Još jedna značajna društvena aktivnost koju smo započeli jeste uređenje šetališta Guber, rekonstrukcije klupa – Akcija “Klupa za Guber” koja će se realizovati na proljeće.

Naš rad i prisustvo na društvenim mrežama takođe pozitivno utiče na predstavljanje Srebrenice kao lokalne, multietničke zajednice, u svijetu poznate po stradanju i genocidu, koja želi da gradi budućnost, obnovi privredu i vrati ljudima izgubljeno dostojanstvo.

Nedavno smo pokrenuli novu kategoriju Blog kojom želimo da uključimo što više ljudi koji nemaju medijski prostor da iznesu svoja mišljenja, svoje priče, da to urade na eSrebrenica.ba jedinom portalu u ovoj regiji koji želi čuti i vaše mišljenje.

Do sada na našem Facebook profilu imamo oko 7.000 lajkova. U ovo godini objavili smo više od 1.300 fotografija, 1.200 vijesti kao i veliki broj video sadržaja i aktivni smo na svim popularnim društvenim mrežama. O našem radu pisali su i poznati portali u našoj zemlji a i šire.

Naredne godine očekuje vas još novina na našem portalu kao i redizajn stranice ali što je najvažnije, imaćete priliku da čitate samo provjerene i tačne informacije. Pratite nas i dalje!

Srećnu i uspješnu 2015. godinu želi vam Tim eSrebrenica.ba portala.

You must be logged in to post a comment Login