Džanić učestvovao na 2. Međunarodnom seminaru borilačkih vještina u Zagrebu

Na 2. Međunarodnom seminaru borilačkih vještina u Zagrebu nastupilo je više od dvije stotine majstora i praktičara borilačkih vještina iz Hrvatske, Srbije, Švajcarske, Bugarske, Slovenije i Bosne i Hercegovine i demonstriralo svoje umijeće.

Trener i predsjednik Kung Fu kluba “Srebrenica” Isak Džanić zajedno sa svoja dva trenera, Nemanjom Milovanovićem i Hajrom Šumarom, uzeo je učešće na 2. Međunarodnom seminaru borilačkih vještina u Zagrebu.

On se zahvalio na pozivu i rekao da mu je čast biti dio ovakvih programa na kojem susreću stručnjaci gdje dijele znanja i iskustva.

“Najvažnija poruka ovakvih seminara jest da se družimo, da izmjenjujemo i prenosimo iskustva, da nam bude lijepo, da poštujemo i cijenimo jedni druge te da učimo ono najvažnije u borilačkim vještinama, a to je bushido, kodeks časti”, rekao je Drago Barišić, načelnik VIII.

Policijske postaje Zagreb – PP Trnje te ujedno predsjednik Hapkido kluba “IPA” Zagreb i Hrvatskog saveza tradicionalnog hapkida za Karlovački.hr.

Seminar na kojem su se uz hapkido, južnokorejsku borilačku vještine, koju često u praksi koristi vojska i policajci, pogodna je i za osobne čuvare, no praktična je i za opštu samoobranu, prezentovale i ostale borilačke kategorije kao što su krav maga, aikido, klasični karate, wado ryu jedan od četiri glavna karate stila, kung fu, mat defense, kaisendo, ninjutsu, jujutsu, combat jutsu, wing chun, shizen no ryu, održan je u sportskoj dvorani Prirodoslovne škole “Vladimira Preloga” u Zagrebu.

Po završetku seminara održana je večera i druženje za sve učesnike.

Foto: Karlovački.hr

You must be logged in to post a comment Login