Dvije saobraćajne nezgode u Bratunu i Srebrenici

Juče su se dogodile dvije saobraćajne nezgode u kojima je jedno lice uhapšeno.

„Policijski službenici Policijske stanice Bratunac su 12. oktobra oko 1.15 časova, lišili slobode lice E.H. iz Bratunca, zbog izazivanja saobraćajne nezgode pod dejstvom alkohola u količini od 1,80 g/kg“, navodi se.

Istog dana oko 00.50 časova prijavljena je saobraćajna nezgoda u mjestu Kajići, opština Bratunac. U saobraćajnoj nezgodi je učestvovalo putničko vozilo marke bmw kojim je upravljalo lice E.H. Protiv navedenog lica će policijski službenici PS Bratunac podnijeti zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom Sudu.

„Na regionalnom putu Srebrenica – Zeleni Jadar, u mjestu Ljubisavljevići, opština Srebrenica, 12.oktobra oko 12.15 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede“, navodi se iz policije.

U saobraćajnoj nezgodi su učestvovali putničko motorno vozilo marke golf kojim je upravljalo lice V.I. iz Srebrenice i motokultivator marke labin kojim je upravljalo lice H.B. iz Srebrenice.

Suvozač navedenog putničkog motornog vozila, lice R.Đ. iz Bratunca, zadobio je teške tjelesne povrede, konstatovane od strane dežurnog doktora Bolnice Zvornik.

Policijski službenici PS Srebrenica su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. Slijedi dalji rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode.

You must be logged in to post a comment Login