Dobra vijest za Srebreničane, uskoro usluge BH Telekoma

Prošle godine završni su radovi na postavljanja optičkog kabla u sklopu projekta “Telekomunikacijska pristupna mreža Srebrenica” kako bi se unaprijedile usluge BH Telekoma u Srebrenici.

Abdurahman Malkić, šef Odjeljenja za pripremu realizacije i kolaudaciju investicija u BH Telekomu kaže da će tokom narednih nekoliko dana usluge BH Telkoma biti operativne.

Prema njegovim riječima sva oprema je postavljena, zainteresovani korisnici su povezani i trenutno postoje manji tehnički problemi na kojima se radi i građani Srebrenice, od Soloćuše do Učine Bašče, u narednih nekoliko dana mogu očekivati usluge ovog operatera.

Korisnicima se nude triple play usluge koje uključuju telefon, televiziju i internet sa cijenom od 49 KM sa PDV-om. Tu su i dodatne usluge koje se plaćaju ekstra.

Ukoliko želite samo televiziju i internet najniži paket sa protokom interneta 10+/1 Mbps iznosi 36 KM, sa PDV-om, dok je ponuda televizije i poziva 29 KM, sa uračunatim PDV-om, a ponuda televizije kreće od 13 KM sa PDV-om, a interneta od 11,70 KM, sa uključenim porezom.

You must be logged in to post a comment Login