Direktor Bolnice Zvornik izabran za predsjednika Aktiva u RS-u

Na prvoj konstitutivnoj sjednici održanoj 19. avgusta Trebinju osnovan je Aktiv direktora javnih zdravstvenih ustanova koje obezbjeđuju bolničku zdravstvenu zaštitu, a za predsjednika je izabran Ivan Popović, direktor Bolnice Zvornik.

Primarni zadatak Aktiva direktora je poboljšanje kvaliteta pružanja zdravstvene zaštite, kao i unapređenje položaja zdravstvenih ustanova u društvenoj zajednici.

Direktor Bolnica Zvornik, Ivan Popović, izjavio je da je velika privilegija biti prvi predsjednik Aktiva direktora javnih zdravstvenih ustanova u Republici Srpskoj, ali i ogromna odgovornost, te da se zahvaljuje svojim kolegama direktorima zdravstvenih ustanova na jednoglasnoj podršci i povjerenju koje mu je ovom odlukom dato, uz naglašavanje da će se truditi da ovu funkciju obavlja uz poštovanje svih njenih članova, sa ciljem unapređenja svih segmenata zdravstvene zaštite.

Veliku zahvalnost duguje i Ministru zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, Alenu Šeraniću, za podršku u radu, a koji mu je poželio sreću u obavljanju ove funkcije.

Posebnu zahvalnost direktor Ivan Popović izražava svim zaposlenim u Bolnica Zvornik, jer je njihov stručan, predan i kvalitetan rad u velikoj mjeri doprinijelo da zvornička bolnica postane jedna od najboljih i najperspektivnijih zdravstvenih ustanova u Republici Srpskoj uz aktivno i profesionalno rukovodstvo, što je dovelo do imenovanja direktora na navedenu funkciju.

You must be logged in to post a comment Login