Deveta po redu “Pančićeva regata” 8. avgusta na jezeru Perućac

“Pančićeva regata” održava se tradicionalno po deveti put 8. avgusta na jezeru Perućac, koju organizuje Turistička organizacija Srebrenice uz podršku Opštine Srebrenica. Ovo je jedna od rijetkih regata koja plovi uzvodno, kreće od plaže Oštrika i plovi do ulaza u kanjon rijeke Drine i nazad.

Regata kreće u 11.00 sati sa plaže Oštrike i ove godine biće organizovan brod a shodno interesovanju biće iznajmljen još jedan veliki brod i kotizacija iznosi 5,00 KM po učesniku a uz dvije kupljene karte dobićete jednu majcu Alma Ras koja će na taj način biti i sponzor ovogodišnje regate.

“Prema dosadašnjim informaciju za regatu vlada veliko interesovanje te ove godine imamo jednu novinu a to je plaćanje kotizacija kako bi se uveo red ali i zbog velikog interesa pokušaćamo da unajmimo još jedan brod iz Srbije”, rekao je Sead Jahić, direktor Turističke organizacije Srebrenica.

Za sve učesnike biće pripremljen ručak i zabava uz muziku kao i sportsko takmičenje.

Glavni cilj Pančićeve regate jeste promocija jezera Perućac koje ima kapacitete da postane jedna od glavnih turističkih potencijala naše opštine.

Više informacijama o prijavama u prostoriji Turističke organizacije Srebrenica i na telefone: 056/440-720, 061/813-930 i na mejl adresi: tours_srebrenica@yahoo.com.

You must be logged in to post a comment Login