Dejan Vitor putuje na Svjetsko prvenstvo u karateu u Španiju

Iako je bilo upitno da li će imati potreban novac, istaknuti bratunački karatista sutra putuje na Svjetsko prvenstvo u karateu koje se održava u Španiji, Tenerife, od 25. do 29. oktobra.

Zahvaljujući Opštini Bratunac, Ministarstvu porodice, omladine i sporta RS, Karate savez Rs pojedincima, Dejan Vitor sutra putuje za Španiju.

“Ovom prilikom želimo da se zahvalimo Opštini Bratunac i načelniku Nedeljku Mlađenovicu što su omogućili da Dejan dostojansveno, kao što je i zaslužio, ode na ovo svjetsko prvenstvo gdje će, osim BiH, predstavljati svoj grad Bratunac i Republiku Srpsku, iz koje dolazi. Takođe želimo da se zahvalim Ministarstvu porodice, omladine i sporta RS kao i gospodinu Nevenu Vidoviću, vlasniku Coloseuma i njegovom prijatelju, kao i gospodi Rajku Dragičeviću i Nedeljku Simiću”, saopšteno je iz Karate kluba “Miloš Delić”.

Dejan iza sebe ima na stotine medalja i višestruki je prvak Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, a okitio se i evropskim i svjetskim medaljama, član je Karate reprezentacije BiH. Nedavno je osvojio drugo mjesto na Prevenstvu RS i drugo mjesto na Prvenstvu BiH.

Iz Karate saveza Bosne i Hercegovine ranije je rečeno da troškovi po jednom takmičaru iznose 3.600 KM, a da bi u Španiji trebali da nastupe:

Kadeti: Pavle Dujaković, Semir Midžić, Ismar Huseinbegović, Maksim Avramović, Munib Dedović, Ena Hamzić, Alma Subašić, Iman Begić,

Juniori: Dženan  Maglić, Adnan Hurem, Hamza Turulja, Hamza Čajić, Lejla Ahmetović, Stela Brkić, Dina Mahmud, Ilma Rahmanović,

U-21: Dejan Vitor, Emin Mušanović, Jusuf Suljić, Ajdin Vatrić, Kenan Daut, Katarina Sušec, Ajla Mahmutović, Selma Smlatić, Sara  Roljić, Mirnesa Bektaš.

You must be logged in to post a comment Login