Definitivno: 15. “Drinski slalom“ održaće se 6. avgusta

Sinoć smo objavili informaciju da bi regata u Bratuncu, 15. “Drinski slalom“ mogla da bude otkazana, ali smo iz Turističke organizacije Bratunac dobili informaciju da će se ipak održati.

Helene Grujić vršioc dužnosti direktora Turističke organizacije Bratunac kaže da je dobila odgovor od Opštine Bratunac koja će finansirati održavanje regate i program je već spreman za jubilani 15. “Drinski slalom“.

Program 15. “Drinskog slaloma“ održaće se ovog puta jedan dan, 6. avgusta, gdje će biti organizovana regata sa ove strane Drine.

Tradicionalni petnaesti “Drinski slaloma“ održaće se u subotu, 6. avgusta od 8.00 časova u Fakovićima, a učesnici će se spuštati maršutom dugom 25 kilometara.

Spust kreće od Orašnjaka kod Fakovića do Rajske plaže, a svi će biti potpuno obezbijeđeni jer će biti angažovane i vatrogasne i medicinske službe, kao i ronioci i vodiči koji će obilježiti teren.

Očekuje se da će ovogodišnja regata okupiti veliki broj učesnika iz Bratunca i susjednih opština.

Kao i svake godine, učesnicima je obezbijeđen ručak u mjestu Bjelovac, a na kraju slijedi tradicionalni zabavni program na Rajskoj plaži.

Pokrovitelj je Opština Bratunac, a organizator Turistička organizacija Bratunac.

Prijave i više informacija na telefon 065/709-657.

You must be logged in to post a comment Login