Dan za paketiće: Najradosniji dani za djecu

Danas je skoro svako dijete u Srebrenici dobilo paketić, a oni koji su imali sreće Djed Mraz je obradova i sa više slatkih paketa.

Veliki broj institucija i organizacija za najmlađe Srebreničane pripremio je najveselije pakete sa slatkišima i igračkama.

U Prvoj osnovnoj školi Srebrenica podijeljeni su paketići koje je uručio premijer kantona Sarajevo, Elmedin Konaković.

Humanitarna norveška organizacija Nova nada za djecu iz vrtića opštine Srebrenica u Kući dobrih tonova priredila je dječiju predstavu i tom prilikom djeci su uručeni slatki paketići, za 110 mališana.

Djeca sa posebnim potrebama iz Udruženja “Leptir” dobila su 25 paketa.

U Potočarima, nakon jučerašnje novogodišnje priredbe u MFS “Emmaus” djeci su uručeni paketići.

Načelnik Srebrenice Mladen Grujičić i direktorica Centra za socijalni rad Vesna Jovanović obradovali su 15 mališana, djecu narušenog zdravlja, primaoce dodatka za tuđu njegu i pomoć i socijalno ugrožene, i tom prilikom posjetili porodice Stevanović i Dudić.

Kako se navodi iz Opštine Srebrenica, na simboličan način željeli su pružiti osjećaj sigurnosti njima i njihovim porodicama, kao prvi znak da nisu, niti će biti zaboravljeni od strane lokalne uprave.

Sindikalna organizacija Opštine Srebrenica obezbijedila je 102 paketića za djecu uposlenika u Opštini Srebrenica i drugim budžetskim preduzećima.

Fotografije sa dodjela paketića potražite na našem zvaničnom Facebook profilu.

You must be logged in to post a comment Login