Da li znate da reklamiranje i promociju radimo za Vas?!

Otvaramo novo poglavlje! Portal eSrebrenica.ba sada je agencija za reklamiranje, promociju i izradu vrhunskog promotivnog sadržaja. Šta to znači za Vas i nas?!

Novi horizonti

Kroz deceniju izvještavanja o dešavanjima, pozitivnim pričama, postali smo mjesto gdje Vaša priča dobija krila. Sada smo agencija koja ne samo da nudi prostor na našim platformama već pruža potpunu medijsku promociju putem drugih medija.

Sveobuhvatne usluge

Za naše klijente, nudimo sve: medijsko praćenje, distribuciju sadržaja, izradu video materijala, fotografija i tekstova. Želite da se za Vaše aktivnosti čuje širom svijeta? Mi smo tu da vam pomognemo.

Pristupačnost za sve

Bez obzira na veličinu Vašeg budžeta, možete se oglašavati na našim platformama. Ako želite kompletnu medijsku promociju, od izrade saopštenja do snimanja video sadržaja i fotografija, mi smo tu da to učinimo za vas.

Prednosti naših usluga

Imamo prepoznatljivost sa decenijom rada i iskustva, profesionalnu saradnju sa medijima iz naše zemlje i regiona, medijsku strategiju i planiranje, praćenje objavljenog sadržaja, dostupnost i efikasnost u radu, te spremnost za dugoročnu saradnju.

Kontaktirajte nas

Želimo Vam pomoći da se Vaš rad, proizvod i djelovanje čuju mnogo dalje. Pišite nam da zajedno isplaniramo Vašu medijsku priču već danas na adresu: esrebrenica.ba@gmail.com.

You must be logged in to post a comment Login