Četiri znaka koja su najviše sklona aferama na poslu, vešto ih kriju

Granica između ličnog i poslovnog života za ove znakove ne predstavlja problem, posebno u situacijama kad kolege provode puno vremena zajedno. Naprotiv, činjenica da uz radno vreme i slobodno vreme takođe provode zajedno nekima od njih još je i privlačnija.

Nakon što pronađu ljubav na poslu s kojom neretko dele interese, ciljeve i iskustva, pojedinci mogu naknadno da odluče da nastave tajnu ljubavnu vezu izvan službenih interakcija.

Oni besprekorno upravljaju potencijalnim sukobima interesa i održavaju profesionalno ponašanje, dok svoje osećaje drže u tajnosti.

1. Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj svestranosti i komunikacijskim veštinama. Mogu biti šarmantni i otvoreni, što ih čini vrlo popularnim na radnom mestu. Izlasci s koleginicom s posla za njih mogu voditi do intimne veze. Nikada ne veruju da bi tajnost odnosa na radnom mestu mogla postati stresna ili imati negativne posledice jer imaju čista srca. Kada su Blizanci u romantičnoj vezi s kolegom, mogli bi efikasnije sarađivati na projektima i raditi kao kohezivniji tim. To može rezultovati povećanom produktivnošću i efikasnosti na poslu.

2. Strelac

Strelci su društvena bića koja se ističu u stvaranju harmonije i izgradnji veza s drugima. Imaju smisao za suptilno izražavanje interesa i mogu koristiti svoje diplomatske veštine i u ljubavnim odnosima. Ako se zaljube u kolegu s posla, u početku mogu pažljivo posmatrati i analizirati situaciju pre nego što preduzmu bilo kakve poteze.

Za njih izlazak s kolegom s posla ne predstavlja tabu. Zapravo, oni pronalaze mnogo dobrih strana u flertu s nekim s posla. To je zato što Strelci misle da veza s nekim koga viđaju svaki dan može poboljšati komunikacijske veštine dok zajedno vode rasprave vezane uz posao i osobne stvari. Svesni su da odnosi na poslu mogu privući nepotrebnu pažnju i ogovaranje kolega. Međutim, oni nikada ne dopuštaju da ti scenariji stvore neugodnu ili neprijateljsku radnu atmosferu zbog svoje tajnovitosti. Ovaj vatreni znak voli tajanstvenost kako bi u granicama kancelarije mogao voditi i romansu.

3. Škorpija

Za Škorpije se često kaže da su intenzivni i strastveni. Ali istina je da su oni istovremeno strpljivi i strateški orijentisani pojedinci koji bi mogli imati proračunat pristup kad je reč o romansi na poslu. Kad se namere na nekoga, mogu biti vrlo odlučni i mogu da upotrebe svoju intuitivnu prirodu kako bi procenili najbolji pristup.

Sumnjaju da mnoge organizacije imaju politiku vezanu uz odnose na radnom mestu, a u nekim slučajevima romansa može biti u potpunosti zabranjena. Stoga znaju da je pre početka romanse ključno proceniti potencijalne rizike i pozitivne strane i razmotriti politiku i kulturu firme. Škorpije insistiraju na otvorenoj komunikaciji s partnerom kako bi oboje jasno razumeli međusobna očekivanja i granice. Čak i ako se odluče na tajnu vezu, uvek im je prioritet profesionalizam i diskrecija na poslu.

4. Vodolija

Vodolije su poznate po svojoj romantičnoj i saosećajnoj prirodi. Saosećajno slušaju druge i mogu prepoznati suptilne znakove sagovornika. LJubavni odnos s kolegom, ako se pita Vodolija, može dovesti do srećnijeg radnog okruženja. Viđenje partnera tokom dana i deljenje slatkih trenutaka tokom pauze za ručak može poboljšati Vodolijino raspoloženje i opšte zadovoljstvo poslom.

Rad u istom okruženju često znači da dele slične interese, ciljeve i izazove sa svojom simpatijom. Zajednička tačka može ojačati vezu između njih i njihovih kolega, olakšavajući međusobno razumevanje i podršku. Skloni su da drže svoje afere u tajnosti jer žele nastaviti romansu bez obzira što njihovi nadređeni misle. I na kraju, Vodolija veruje da radno mesto može biti stresno, a imati ljubavnika može pružiti emocionalnu podršku i izvor utehe tokom izazovnih trenutaka, piše PinkVilla.

You must be logged in to post a comment Login