Četiri horoskopska znaka kojima će sreća novca otvoriti vrata

I dok čekamo početak retrogradne Venere, treba da imamo u vidu da se na nebu retrogradni Saturn, Neptun i Pluton, što se itekako odražava na finansijsko stanje svih horoskopskih znakova.

Sunce ubrzo ulazi u Lava, što će pogodovati Strelčevima, Ovnovima i Lavovima, ali ne možemo da poreknemo da retrogradne planete usporavaju realizaciju bilo kakvih planova.

Igramo još jedan zvezdani rulet, a astrolozi su saglasni da će pojedini znakovi imati više sreće na finansijskom planu nego ostali.

U nedelji koja dolazi do 29. jula novac će imati horoskopski zankovi među kojima su: Rakovi, Škorpije, Vage i Strelčevi.

RAK

Pred vama je veoma poljan period za novac. Krcato drugo polje novca doprinosi tome da se pare bukvalno lepe za vas. Zbog toga treba da se oprobate i u igrama na sreću. Očekuje vas bolja plaćena poslovna ponuda.

ŠKORPIJA

Jupiter u Biku je blagonaklon, pa možete da profitirate kroz novo poslovno partnerstvo. To će morati da ide uz određeni rizike ali će vam se itekako isplatiti. Bikovi su vam odlični partneri za novac.

VAGA

Mars u dvanaestom polju donosi vam dodatnu zaradu preko posla za koji nećete btii prijavljeni. To su neki tajni izvori finansiranja, tako da treba da budete oprezni. Novca će biti ali vodite računa šta pregovarate.

STRELAC

Jeste da je Saturn krenuo unazad, pa pokušavate da naplatite stare dugove, ali Pluton donosi mogućnost velikog priliva novca. Iako novac može da zakasni par dana, on će sigurno da stigne.

Horoskopski znak koji treba da igra igre na sreću je Ovan, javljaju Novosti.

You must be logged in to post a comment Login