Čestitka Grujičića, Alivukovića i Tabakovića povodom Kurban-bajrama

Načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić, zamjenik načelnika Nermin Alivuković i predsjednik Skupštine opštine Srebrenica Alija Tabaković uputili su čestitke povodom Kurban-bajrama.

Poštovane radne kolege, kolegice i građani islamske vjeroispovjesti,

Upućujem Vam najiskrenije čestitke povodom nastupajućeg vjerskog praznika “Kurban-bajrama” uz želje da ga dočekate i provedete u zdravlju, sreći i radosti, u krugu porodice, prijatelja i komšija.

Iskreno želim da Vam Bajram bude istinska sreća i povod ojačanja međusobnih prijateljstava, solidarnosti i brige o onima kojima je pomoć najpotrebnija.

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OSLUN

Načelnik opštine Srebrenica
Mladen Grujičić

Svim muslimanima u Srebrenici, Bosni i Hercegovini i dijaspori upućujemo iskrene čestitke u povodu velikog muslimanskog praznika Kurban – bajrama. Neka vam mubarek dani Kurban Bajrama donesu zdravlje, sreću i radost. Dane radosti proslavite u krugu porodice, prijatelja i komšija u duhu tradicije i običaja.

Najveći i najljepši poklon od Boga je porodica, zato je nemojte zanemariti u ovim bajramskim danima. Pružite ruku jedni drugima, obiđite starije i darujte djecu. Sjetite se svojih komšija i prijatelja, i podijelite radost Bajrama sa svima.

Tolerancija i međusobno razumijevanje jedini je put opstanka i zajedničkog života u Bosni i Hercegovini.

Bajram Šerif Mubarek Olsun.

Predsjednik Skupštine opštine Srebrenica
Alija Tabaković i
Zamjenik načelnika
Nermin Alivuković.

You must be logged in to post a comment Login