Bruno Langer: Bratunac je grad rokenrola i dobrih ljudi

Povodom finalne večeri 53. Gitarijade u Zaječaru održana je konferencija za novinare gdje su govorili članovi Infuzije i Gnijeva anđela ali i drugi, među kojima je bio Bruno Langer, frontmen Atomskog Skloništa.

Tom prilikom Bruno se prisjetio svog koncerta u Bratuncu i iskazao zadovoljstvo što je ove godine u finalu Gitarijade dva benda iz tog mjesta, što svakako govori da je Bratunac grad dobre muzike i dobrih ljudi.

Bruno Langer, Atomsko Sklonište

„Ovo je več možda deseti put da smo na Gitarijadi i uvijek je lijepo biti ovdje. Treba dati priliku svim bendovima da se pokažu, a ulaskom u finale bendovi su uspjeli“, ističe Bruno.

Frontmen benda Infuzija Rajko Ostojić predstavio je svoj porodični bend, svoja dva sina koji čine ovaj nesvakidašnji sastav.

Rajko Ostojić Infuzija i Bruno Langer Atomsko Sklonište

„Ovdje nam je lijepo. Sve je OK“, rekao je kratko Rajko.

Gnijev anđela je drugi bend iz Bratunca i prvi put su u Zaječaru.

„Čitav život smo u muzici. Nismo tu da se takmičimo več da širimo rokenrol“, kazao je Branislav Šarac, frontmen benda Gnijev anđela.

Juče je takođe održana konferencija za medije u Admiral Clubu gdje je o svojim utiscima i učešću na Gitarijadi govorio i Alen Islamović, a Đorđe David, PR Gitarijade, je rekao da bi od naredne godine najveći festival u Evropi trebala da finansira država i da su pregovori u toku, te da se već dogovara nastup dva velika benda na 54. Gitarijadi o čemu će izvjestiti javnost.

Alen Islamović

U finalu 53. Gitarijade pored dva benda iz Bratunca, Gnijev anđela i Infuzija, nastupaju i dva benda iz Beograda Bendover i Sanitarijum, kao i Mehanizam iz Užica.

U revijalnom dijelu nastpiće Atomsko sklonište, Električni orgazam i Van Gogh čime se završava ovogodišnja Gitarijada.

You must be logged in to post a comment Login