Bratstvo remiziralo, Guber poražen

U ovom kolu Bratstvo je odigralo neriješeno, a Guber je poražen.

FK “Bratstvo” Bratunac zabilježio je remi na domaćem terenu protiv ekipe FK “Velež” Nevesinje u 25. kolu Druge lige RS-a – Istok, rezultatom (2:2).

Velež u 41. minuti dolazi do prednosti golom Darka Repovića. Na (0:2) povisuje Milko Radović. Bratstvo smanjuje u 89. minuti golom Predraga Petrović, a za konačnih (2:2) u prvoj minuti nadoknade postiže Marinko Grujičić.

Glavni arbitar Bojan Pjeić pokazao je 5 žutih kartona, od čega 4 za Bratstvo i jedan za Velež.

FK “Guber” Srebrenica zabilježio je poraz na gostovanju od ekipe FK “Proleter” Dvorovi u 25. kolu Druge lige RS-a – Istok, rezultatom (4:0).

Proleter je bo ubjedljiv kući i savladao Guber. Do prednosti domaćini dolaze u 20. minuti prvim kolom, od ukupo tri, Nikole Vlačića. Vlačić u 31. minuti povećava prednost, a u 54. minuti iz penala postiže i svoj treći gol za (3:0), a u 87. minuti dobija drugi žuti i napušta meč. Za konačnih (4:0) gol postiže Marko Maksimović u 78. minuti meča.

Predsjednik FK „Guber“ Srebrenica  Nemanja Marinković kaže da klub ima probleme, ali i dalje šansu da opstane u ovom takmičenju o čemu čitajte danas na Portalu eSrebrenica.ba.

Glavni arbitar Goran Lakić pokazao je 9 žutih kartona, od čega 5 za proleter i 4 za Guber.

You must be logged in to post a comment Login