Bolnica Zvornik potpisala dva ugovora sa novim specijalizantima

Danas su u prostorijama Bolnice Zvornik potpisana dva ugovora za specijalizacije, čime se nastavlja podmlađivanje i ojačavanje kadra ove ustanove koja ima izuzetnu važnost i potrebu za stanovnike regije Birač u cilju pružanja kvalitetne zdravstvene zaštite.

Mladi lјekari kojima su dodijeljene specijalizacije su dr Jovana Milanović i to za specijalističko usavršavanje iz internističke onkologije. Rođena je 1995. godine, Medicinski fakultet završila u Foči sa prosječnom ocjenom 9,37.

I sa Marijanom Đurić za specijalističko usavršavanje iz pulmologije. Rođena 1997. godine, zvanje doktora medicine stekla na Medicinskom fakultetu u Beogradu, sa prosjekom 8,83.

“Opredjeljenje i politika rukovodstva Bolnice Zvornik jeste povećanje, podmlađivanje i konstantno usavršavanje kadra naše ustanove. Ponosni smo na dosadašnji napredak naših zaposlenih, a pobolјšanja u radu i pružanju zdravstvenih usluga našim pacijentima ostvarićemo i u narednom periodu“, navodi se iz Službe za odnose sa javnošću Bolnice Zvornik.

Tokom ove godine rukovodstvo ustanove, na čelu sa direktorom Ivanom Popovićem, odobrilo je ukupno osam specijalizacija, a tokom godine u ovu ustanovu vratio se značajan broj specijalista i subspecijalista različitih oblasti medicine, što je dodatno osnažilo kadar ove zdravstvene ustanove.

Ivan Popović, direktor Bolnic3 Zvornik i dr Nataša Ivanović, subspecijalista endokrinoloije, zamjenica direktora, čestitali su mladim specijalizantima, poželјeli im da se kvalifikovani, osposoblјeni i zadovolјni vrate sa specijalizacija Bolnicu Zvornik, kako bi nastavili da podižu nivo usluga koje pruža ova ustanova.

“Nastojimo da svim našim zaposlenim omogućimo tražena usavršavanja u radu i sticanje stručnih znanja, kao i da nabavimo svu medicinsku i nemedicinsku neophodnu opremu za rad i dijagnostikovanje, usmjereni ka konstantnom napredovanju očekujemo da će novom mladom snagom u budućnosti biti podignut nivo pružanja zdravstvenih usluga, a svaki pacijent dobiti adekvatnu zdravstvenu zaštitu”, saopšteno je iz Službe za odnose sa javnošću Bolnice Zvornik.

You must be logged in to post a comment Login