BlogoHuškač: Prijavite se i pišite na novom blog formatu

Živite u Srebrenici i Bratuncu, imate šta da kažete i želite da se Vaš glas čuje, prijavite se i pišite za novi format bloga – BlogoHuškač, huškanje istinom.

BlogoHuškač je osmišljen za ljude koji imaju šta da kažu, nezadovoljni kvalitetom života, odnosom vlasti prema građanima i problemima u ovim mjestima. Dosadilo Vam je da slušate otrcane fraze politika i obećanja – ovdje imate prostor odakle se može čuti Vaš stav, sugestija, prijedlog i mišljenje.

Potrebno je da u nekoliko rečenica napišete osnovne informacije o sebi i razlog zbog čega želite huškati istinom, kao i jedan tekst koji želite da bude objavljen i to pošaljete na mejl adresu: esrebrenica.ba@gmail.com

Prostor je otvoren za sve koji žele da pišu u duhu kulture dijaloga, poštovanja, a svaki autor će biti potpisan imenom i prezimenom i Portal eSrebrenica.ba ne odgovara za stavove i tekstove autora.

Napominjemo da prostor nije predviđen za obračunavanje sa ljudima sa kojim se na slažete već izrazito mjesto za iznošenje mišljenja, sugestija, prijedloga i osobe sa aktivnim političkim djelovanjem nisu dobrodošle.

Od vas se očekuje da najmanje jednom mjesečno napišete tekst, ili najviše četiri puta, komentarišete ono što smatrate važnim, pošaljete nam i to je sve. Ne možemo Vam platiti, izuzev ako ne postanemo viralni i zaradimo novce, jer ni nas niko ne plaća, ali ne znamo šta nosi jutro, a šta dan.

Čekamo Vas, prijavite se da zajedno huškamo istinom!

You must be logged in to post a comment Login