“Afera” objavila drugi spot za pjesmu “Hej, hej Srebrenico”

Srebrenički bend “Afera” nastavlja sa pozitivnom praksom i nakon prvog spota danas je objavljen i drugi spot za pjesmu “Hej, hej Srebrenico” za koju su muziku i tekst radili Suad Lavić i Nedim Mulalić, aranžman Jimi Cimbala, Zoli Toth i Nedim Mulalić. Snimanje i montažu spota uradio je Slađan Grujičić.

Prvi kadrovi za sport “Hej, hej Srebrnico” urađeni su prilikom snimanja prvog spota za pjesmu “Mjesec mlad”. U drugom spotu, tokom snimanja, pridružili su se i prijatelji benda “Afera” koji su na skroman način odali priznanje momcima iz navedenog benda i time učestvovali u snimanju spota.

Srebrenički bend “Afera” u avgustu je promovisao svoj prvi album pod nazivom “Apsurd” koji broji 11 pjesama, tema su ljubavne i socijalne, deset životnh priča.

1. Lidija; 2. Apsurd; 3. Hej hej Srebrenico; 4. Nisko si pala; 5. Mjesec mlad; 6. Nije to fer; 7. Miris što blijedi; 8. Sam na kiši; 9. Proljeće; 10. Sretna zvijezda; 11. Hej hej Srebrenico-Orchestra.

Bend “Afera” čine: Muamer Čivić (vokal, gitara), Miroslav Andrić (bas gitara), Radoje Rade Marković (klavijature) i Faruk Smajlović (bubnjevi).

Portal eSrebrenica.ba donosi Vam uživo izvedenu pjesmu “Hej, hej Srebrenico” sa promocije albuma “Apsurd”.

You must be logged in to post a comment Login