11. „Pančićevu regatu“ na jezeru Perućac

Turistička organizacija Srebrenice i ove godine organizuje jedanaestu po redu „Pančićevu regatu“ koja se održava na jezeru Perućac.

Regata će početi 29. jula od 10.00 časova sa plaže Oštrika, od 11.00 do 15.00 časova biće plovidba, dok je od 16.00 časova planirano takmičenje u plivanju i skokovima.

Za one koji ne posjeduju sopstvena plovila, a žele učestvovati u regati, biće obezbijeđeni brodovi uz participaciju od 10 KM po osobi, broj je ograničen, a uz svaku kupljenu ulaznicu učesnicima regate je na samom brodu obezbijeđena zakuska i osvježenje kao i majica sa logom regate.

Za sve učesnike regate biće pripremljen tradicionalni ručak.

Ovo je jedna od rijetkih regata koja plovi uzvodno, kreće od plaže Oštrika i plovi do ulaza u kanjon rijeke Drine i nazad.

Više informacija o prijavama možete dobiti u prostorijama Turističke organizacije Srebrenica i na telefon 056/440-720 i mejl adresu: tuors_srebrenica@yahoo.com.

Glavni cilj “Pančićeve regate” jeste promocija jezera Perućac koje ima kapacitete da postane jedna od glavnih turističkih potencijala naše opštine.

You must be logged in to post a comment Login