Konkurs za kratku priču 2017

Radionice Kreativnog pisanja i Centar za komunikacijske studije i istraživanja CEKOMS objavljuju godišnji nagradni konkurs za kratku priču.

U skladu sa ciljevima i programom rada na planu edukacije iz oblasti kreativnog pisanja, CEKOMS i Radionice kreativnog pisanja organizuju godišnje konkurse iz oblasti pisanja u prozi, poezije, pisanja za blog i drugih oblasti. Cilj je da se pored redovnih aktivnosti, aktivno radi na promociji radova talentovanih autora i na taj način ostvari doprinos unapređenju kulture stvaralaštva.

Opšti uslovi konkursa:

Svi dospeli radovi, koji prođu stručnu ocenu žirija, biće objavljeni u štampanoj i elektronskoj formi, u zbirci pod naslovom „Piši i objavi“, u izdanju Kreativnog pisanja. Objavljeni autori dobiće po jedan besplatan primerak knjige. Svečana promocija zbirke i nagrađenih autora, održaće se tokom meseca oktobra 2017 u Beogradu. Za sve dodatne informacije u vezi konkursa možete nas kontaktirati elektronskom poštom na adresi [email protected]

Više informacija o konkursu i nagradama možete pronaći ovdje.

Izvor: Hoću.ba
eSrebrenica.ba

eSrebrenica.ba jedan je od najčitanijih news portala u regiji istočne BiH i pokriva vijesti iz opštine Srebrenica i Bratunac iz domena kulture, sporta, turizma, ekonomije, mladih i zabave.

Facebook Twitter Flickr YouTube